Moestuin tuin snoeien 111860988616

Waar je kan werken

Om bij De Moestuin te komen meedoen heb je geen diploma's of ervaring nodig. Je kan op verschillende onderdelen van het bedrijf meewerken. Als je nog niet precies weet wat je leuk lijkt, kan je dat ook bij ons onderzoeken door op verschillende plekken mee te lopen. In goed overleg worden de taken verdeeld, en je werkt samen in een prettig team en op jouw niveau.

 

Op de Tuin

Lijkt het je leuk om in de tuin te werken? HIer kun je helpen zaaien, schoffelen, oogsten en compost uitrijden. Het meeste werk is buiten en vergt fysieke inspanning. Meestal werk je samen in groepen van 2-8 personen. De sfeer op de tuin is goed. Je bent welkom.

 

In de bediening of de keuken van het Lunchcafé 

Lijkt het je leuk om te koken of gasten te helpen en samen te werken met anderen? Dan is misschien werken in de horeca wat voor jou. Meestal werk je samen met 2-10 anderen. Er zijn veel verschillende bezigheden waar je van kan leren zoals basiscompetenties en vakcompetenties: samenwerken, snijtechnieken leren, taarten bakken, koken en afwassen in de keuken. Bestellingen opnemen, serveren en afrekenen in het Lunchcafé. 

 

In de Moestuinwinkel

Lijkt het je leuk om in de winkel te werken? Hier kun je helpen met afrekenen en bijvullen en zorg e dat de winkel er mooi uitziet met verse groenten van ons land.  

 

In feest- en vergaderkas de Oranjerie

Wil je werken in combinatie met een opleiding BBL of BOL?  Dan kan je mogelijk als leerling in de keuken of bediening van de Oranjerie aan de slag. Hier kun je meehelpen bij het serveren aan groepen die bij ons een bijeenkomst houden.