Lekkerinbeeldlowres5

Welke trajecten bieden we aan

Het doel van meewerken op De Moestuin is om werkervaring op te doen en te werken aan je belastbaarheid, om daarna misschien wel uit te kunnen stromen naar ander werk. Meewerken bij De Moestuin kan in verschillende trajecten. Samen kijken we eerst wat het beste bij jou past.

 

Arbeidsmatige activering 

Dit betekent dat je meewerkt maar ook terug kunt vallen op onze trajectbegeleiders. We maken samen een plan op maat voor jou, met daarin jouw persoonlijke doelen. Je doelen zijn afhankelijk van je ontwikkel-behoefte.

 

Je werkt samen met onze vakkrachten, werkinhoudelijk kunnen zij je veel leren. De trajectbegeleider is er voor de voortgang van je traject en kijkt waar dat nodig is met je mee. Ook kan de trajectbegeleider meedenken over jouw toekomstperspectief en wat je daarvoor nodig hebt.

 

Sociale Prestatie

Dit betekent dat je meewerkt en af en toe terug kunt vallen op onze trajectbegeleiders. Meewerken kan met een kleine begeleidingsvraag zoals sociale belastbaarheid en arbeidsritme opbouwen.

 

De duur van een traject 

Hoe lang je traject duurt is afhankelijk van je kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Je gaat actief aan de slag met het vergroten van je belastbaarheid en het ontwikkelen van je persoonlijke doelen. Samen kijken we naar wat voor een periode hiervoor passend is voor jou.