Lunchcafé

terug

Lunchen in Utrecht tussen het groen

Ons lunchcafé is elke dag open van 10.00 - 17.00 uur. Maak uw reservering via ons online reserveringssysteem hiernaast. Alle actuele beschikbaarheid wordt hier getoond. Voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen. 

 

Kom je gezellig wat drinken of lunchen, lekker tussen het groen? Graag verwelkomen we je in ons vernieuwde lunchcafé. Hier serveren we huisgemaakt gebak en een gevarieerde en gezonde keuze voor de lunch of een gezellige high tea. Ons biologische aanbod wisselt met de seizoenen mee en wordt met plezier bereid door onze mensen in de keuken. We hebben ook veganistische en suikervrije keuzes. Voor groepen groter dan 6 personen, dient een keuze gemaakt te worden uit een van onze arrangementen. Deze kom je vanzelf tegen in het reserveringssysteem hiernaast.

 

Lunchkaart

Mocht u het leuk vinden om alvast onze lunchkaart te bekijken, klik dan hier.

Groot gezelschap

Groepsarrangement

Natuurlijk kunt u ook met een groep langskomen voor een vergadering, lunch of high tea. We raden aan om v.a. 6 volwassenen (12 jaar of ouder) te reserveren. Voor kinderen kan ter plekke een lunch worden besteld. We vragen u om vooraf een menukeuze aan ons door te geven. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, zie hieronder de mogelijkheden:

 

  • Moestuinboterhammen € 8,00 p.p.
  • Moestuinboterhammen & soep € 12,25 p.p.
  • Moestuinboterhammen, soep & salade € 15,25 p.p.
  • Moestuinboterhammen in combinatie met taartassortiment € 11,50 p.p.
  • Moestuinboterhammen & soep in combinatie met taartassortiment € 15,75 p.p.
  • Moestuinboterhammen, soep & salade in combinatie met taartassortiment € 18,75 p.p.

 

High Tea

U kunt komen genieten van een uitgebreide High Tea met goed belegde boterhammetjes, een hartig hapje, iets lekers tussendoor, scones en ander zoet lekker, één glas vruchtensap en een onuitputtelijke pot met thee. De High Tea dient van tevoren te worden gereserveerd.

 

Meer privé zitten in onze Serre

Wilt u met een groep (4-24 personen) meer privé zitten, klik dan hier voor informatie over onze aanbouw genaamd de Serre. De Serre is tijdens de maanden november t/m februari vaak net niet warm genoeg om met een groep plaats te nemen (als het buiten minder dan 10 graden C is). We zijn aan het isoleren, tot het tochtprobleempje gefixt is nemen we voor deze maanden geen reserveringen aan. Mocht u zelf het kacheltje aan willen doen en tegen een beetje frisheid kunnen, geef ons een belletje voor meer info.

Sfeerimpressie

SpeeltuinTaartassortiIMG 2087Herfsttuin met zon
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging