foto 111880870405

De kleine lettertjes

DISCLAIMER

INLEIDING

 

Op het gebruik van deze website (http://www.moestuinutrecht.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN


We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van u verzamelen, en waarom we dit doen. We verzamelen middels online formulieren gegevens, om u van informatie te kunnen voorzien over onze diensten (zoals contactformulieren over de Oranjerie, het Zelfoogsten of onze Kinderfeestjes). Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij ons vrijblijvende voorstel nog beter op jouw wensen afstemmen. De persoonsgegevens die u invult in zo'n formulier komen binnen in onze mailbox, waar ze 7 jaar worden bewaard. Het invullen van een formulier is enkel ten behoeve van het opstellen van een voorstel.

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF


Gegevens die verzameld zijn n.a.v. een aanmelding voor de Nieuwsbrief mogen worden bewaard totdat desbetreffende persoon zich weer uitschrijft voor de Nieuwsbrief. Dit kan u doen door middel van het klikken op de knop Afmelden in de Nieuwsbrief.

 

VERWIJDEREN PERSOONSGEGEVENS


We respecteren dat jouw gegevens aan jou toebehoren. U kan ons daarom altijd laten weten dat u niet langer toestemming geeft om jouw gegevens door ons te laten verwerken. Wij zullen dan een protocol in werking zetten, en u gegevens uit onze gehele administratie vernietigen. In het geval een aanvraag tot een opdracht over is gegaan, en wij gerechtigd zijn een factuur te versturen voor onze diensten of producten, zullen wij u persoonsgegevens zo lang bewaren tot de factuur is verzonden. De factuurgegevens die vermeld zijn op de factuur dienen wij voor de Belastingdienst wel 7 jaar te bewaren. Uw persoonsgegevens op onze NAS, computer, email en agenda kunnen wij vernietigen.

 

MEER INFORMATIE


Wenst u meer informatie over ons privacy reglement, dan kunt u verder lezen in onderstaand Privacyreglement.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

De Moestuin is een mooie en bijzondere plek. Omdat we dat graag zo willen houden zijn er regels en voorwaarden. Wij verzoeken iedereen om zich aan deze regels en voorwaarden te houden. Op al onze leveranties en diensten zijn de unanieme voorwaarden voor de horeca van toepassing, samengesteld in 1998 door Koninklijke Horeca Nederland (KHN) te Woerden. Het betreden van het terrein is op eigen risico. Het meenemen en het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties is niet toegestaan. Bij hoge uitzondering en in overleg is het mogelijk om zelf wijn en/of champagne mee te nemen. Wij brengen hiervoor kurkengeld in rekening. Het afspelen van luide, versterkte muziek is niet toegestaan. Wij hebben hier geen vergunning voor. Het spelen met bal of frisbee is op het terrein van de tuin niet toegestaan om onze bezoekers en glazen kassen te beschermen en schade aan de planten te voorkomen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Schade aan gebouwen en inventaris veroorzaakt door de bezoeker kan op de bezoeker worden verhaald.

 

RESERVERINGSVOORWAARDEN

 

In de offerte nemen we een optietermijn op, binnen die termijn ontvangen we graag een schriftelijk akkoord op de offerte. Na het verlopen van de optietermijn kunnen we andere opties aannemen op die datum. De minimale reservering voor een evenement in de Oranjerie is 20 volwassenen op een doordeweekse dag en 50 volwassenen in het weekend en in het hoogseizoen. De minimale reservering voor een vergadering op een doordeweekse dag is 20 personen. De Moestuin is gerechtigd hier uitzonderingen op te maken. Tot 14 dagen voor aanvang van je evenement kun je je gastenaantal onbeperkt wijzigen tot een minimum van 20 volwassenen op doordeweekse dagen en 50 volwassenen in het weekend (tenzij een ander gastenaantal is overeengekomen met de Moestuin). Binnen 13 tot 3 werkdagen voor aanvang van het evenement kan het gastenaantal met 10% meer of minder worden bijgesteld. Als je onder het minimum aantal gasten uit zou komen en/of bij wijzigingen buiten deze termijn brengen wij het minimum aantal gasten in rekening. Om een goede service te kunnen waarborgen, vragen wij je om je wensen en wijzigingen in programma en catering uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het evenement door te geven. Wijzigingen doorgegeven later dan 5 werkdagen voorafgaand aan je evenement zullen we alleen waar mogelijk doorvoeren.

 

BETALINGSVOORWAARDEN

 

Wij ontvangen na het definitief maken van je reservering graag binnen 1 week de NAW-gegevens voor de factuur. Je ontvangt uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur voor de locatiehuur. Wanneer deze factuur niet binnen de aangegeven termijn wordt betaald is de Moestuin gerechtigd de reservering te annuleren. Uiterlijk 10 dagen na afloop van de bijeenkomst ontvang je de factuur daarvan. Wanneer je niet de juiste tennaamstelling / referenties / kostenplaatsnummer heb doorgegeven aan de Moestuin en ons vraagt om een nieuwe factuur brengen wij € 20 administratiekosten in rekening.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

 

Bij annulering van een reservering die schriftelijk bevestigd is, worden volgens onderstaande termijnen, de volgende percentages van de reserveringswaarden in rekening gebracht: > 6 maanden: Kosteloos, > 3 maanden: 10% van de reserveringswaarde, > 2 maanden: 15% van de reserveringswaarde, > 1 maand: 35% van de reserveringswaarde, > 14 dagen: 60% van de reserveringswaarde, > 7 dagen: 85% van de reserveringswaarde, 0-6 dagen: 100% van de reserveringswaarde. De aanbetaling van de locatiekosten is voor het risico van de gast. Wanneer betaald is dan wordt deze niet geretourneerd bij een annulering. Bij het bevestigen van uw reservering gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

ANNULERING OF VERPLAATSING DOOR OVERHEIDSMAATREGELEN ICM COVID-19

 

Indien de bijeenkomst door een lockdown of dusdanig verplichte, aangepaste richtlijnen van de RIVM en vanuit de overheid niet door kan gaan gaan, zal De Moestuin — met uitzondering van de aanbetaling — hier geen verdere kosten voor in rekening brengen. In overleg kunnen we uw bijeenkomst verplaatsen naar een nieuwe datum.

CONTACT GEGEVENS

 

Moestuin Maarschalkerweerd B.V.

Moestuin Maarschalkerweerd Zorg en Ondersteuning B.V.

 

Laan van Maarschalkerweerd 2,

3585 LJ Utrecht

 

KVK-nummer: 64721094