Over De Moestuin

Disclaimer

Inleiding
Op het gebruik van deze website (http://www.moestuinutrecht.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Persoonsgegevens verzamelen
We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van u verzamelen, en waarom we dit doen. We verzamelen middels online formulieren gegevens, om u van informatie te kunnen voorzien over onze diensten (zoals contactformulieren over de Oranjerie, het Zelfoogsten of onze Kinderfeestjes). Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij ons vrijblijvende voorstel nog beter op jouw wensen afstemmen. De persoonsgegevens die u invult in zo'n formulier komen binnen in onze mailbox, waar ze 7 jaar worden bewaard. Het invullen van een formulier is enkel ten behoeve van het opstellen van een voorstel.

 

Aanmelding Nieuwsbrief
Gegevens die verzameld zijn n.a.v. een aanmelding voor de Nieuwsbrief mogen worden bewaard totdat desbetreffende persoon zich weer uitschrijft voor de Nieuwsbrief. Dit kan u doen door middel van het klikken op de knop Afmelden in de Nieuwsbrief.

 

Verwijderen persoonsgegevens
We respecteren dat jouw gegevens aan jou toebehoren. U kan ons daarom altijd laten weten dat u niet langer toestemming geeft om jouw gegevens door ons te laten verwerken. Wij zullen dan een protocol in werking zetten, en u gegevens uit onze gehele administratie vernietigen. In het geval een aanvraag tot een opdracht over is gegaan, en wij gerechtigd zijn een factuur te versturen voor onze diensten of producten, zullen wij u persoonsgegevens zo lang bewaren tot de factuur is verzonden. De factuurgegevens die vermeld zijn op de factuur dienen wij voor de Belastingdienst wel 7 jaar te bewaren. Uw persoonsgegevens op onze NAS, computer, email en agenda kunnen wij vernietigen.

 

Meer informatie
Wenst u meer informatie over ons privacy reglement, dan kunt u verder lezen in onderstaand Privacyreglement.


Download pdf "Privacyregelement De Moestuin versie 1"
Meer informatie?

Stuur mail naar
of bel naar De Moestuin op (030) 2 144 869.

Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging