serre 111874813499

Hier reserveer je onze Serre

Naast het lunchcafé van De Moestuin zit een kleine een aanbouw, genaamd de serre. Je kan hier samenkomen met je gezelschap en in een informele sfeer apart zitten van de rest van ons terras en lunchcafé. Ook een informele vergadering of workshop kan bij ons in de Serre.

 

Let op! De Serre is een overdekte ruimte met 3 wanden. Eén wand is open. In het najaar hangen we een transparant zeil voor deze open wand, zodat je winddicht binnen zit. In de wintermaanden kan het wat (te) fris zijn in de Serre. Wil je in deze maanden reserveren? Bel dan even voor overleg. In het voor- en najaar kunnen we de Serre aangenaam warm en gezellig houden met een haardkacheltje. 

 

DE SERRE

 

  • is geschikt voor groepen tot 17 personen
  • bevat twee picknickbanken die we niet kunnen verplaatsen. Je zit dus met je groep om een lange tafel
  • is te reserveren tussen 10.00u en 17.00u. Om 16.30 hebben we de laatste ronde voor snacks, om 16.45 voor drankjes. Om 17.00 gaan we echt dicht.
  • Heeft bediening aan tafel maar we horen graag vooraf welk lekkers we voor je mogen klaar zetten. Voor een groepslunch serveren wij ons Moestuinbordje: Een rijkelijk belegde desemboterham, soep van verse oogst en een salade uit onze eigen tuin! Liever een taartje eten? Kies dan onze taartmix zodat je van alles wat kan proeven! Een borrel is ook mogelijk, geef het aan in je reservering! 
  • Is ideaal voor een informele vergadering, lunch, feestje, workshop en/of borrel
  • Heeft Flipovers, goed werkende Wifi verbinding en een lcd scherm beschibaar (scherm voor 25,- euro toe te voegen aan de reservering)
  • Werkt niet met locatiekosten maar met een minimale catering afname van 120,- euro voor een dagdeel en 200,- euro voor de hele dag.
  • Is via factuur te betalen. Wel brengen wij 20,- euro administratiekosten in rekening en ontvangen wij de NAW-gegevens vooraf

 

 Let op! Kies bij je reservering voor "de Serre" wanneer je deze ruimte wil boeken!

 

Vragen of iets niet duidelijk? Bel of mail ons gerust!

Reserveren
Serre in gebruik 111862991955