349 MD 111882161396

Voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

De Moestuin is een mooie en bijzondere plek. Omdat we dat graag zo willen houden zijn er regels en voorwaarden. Wij verzoeken iedereen om zich aan deze regels en voorwaarden te houden. Op al onze leveranties en diensten zijn de unanieme voorwaarden voor de horeca van toepassing, samengesteld in 1998 door Koninklijke Horeca Nederland (KHN) te Woerden. Het betreden van het terrein is op eigen risico. Het meenemen en het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties is niet toegestaan. Bij hoge uitzondering en in overleg is het mogelijk om zelf wijn en/of champagne mee te nemen. Wij brengen hiervoor kurkengeld in rekening. Het afspelen van luide, versterkte muziek is niet toegestaan. Wij hebben hier geen vergunning voor. Het spelen met bal of frisbee is op het terrein van de tuin niet toegestaan om onze bezoekers en glazen kassen te beschermen en schade aan de planten te voorkomen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Schade aan gebouwen en inventaris veroorzaakt door de bezoeker kan op de bezoeker worden verhaald.

 

RESERVERINGSVOORWAARDEN

 

In de offerte nemen we een optietermijn op, binnen die termijn ontvangen we graag een schriftelijk akkoord op de offerte. Na het verlopen van de optietermijn kunnen we andere opties aannemen op die datum. De minimale reservering voor een evenement in de Oranjerie is 20 volwassenen op een doordeweekse dag en 50 volwassenen in het weekend en in het hoogseizoen. De minimale reservering voor een vergadering op een doordeweekse dag is 20 personen. De Moestuin is gerechtigd hier uitzonderingen op te maken. Tot 14 dagen voor aanvang van je evenement kun je je gastenaantal onbeperkt wijzigen tot een minimum van 20 volwassenen op doordeweekse dagen en 50 volwassenen in het weekend (tenzij een ander gastenaantal is overeengekomen met de Moestuin). Binnen 13 tot 3 werkdagen voor aanvang van het evenement kan het gastenaantal met 10% meer of minder worden bijgesteld. Als je onder het minimum aantal gasten uit zou komen en/of bij wijzigingen buiten deze termijn brengen wij het minimum aantal gasten in rekening. Om een goede service te kunnen waarborgen, vragen wij je om je wensen en wijzigingen in programma en catering uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het evenement door te geven. Wijzigingen doorgegeven later dan 5 werkdagen voorafgaand aan je evenement zullen we alleen waar mogelijk doorvoeren.

 

BETALINGSVOORWAARDEN

 

Wij ontvangen na het definitief maken van je reservering graag binnen 1 week de NAW-gegevens voor de factuur. Je ontvangt uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur voor de locatiehuur. Wanneer deze factuur niet binnen de aangegeven termijn wordt betaald is de Moestuin gerechtigd de reservering te annuleren. Uiterlijk 10 dagen na afloop van de bijeenkomst ontvang je de factuur daarvan. Wanneer je niet de juiste tennaamstelling / referenties / kostenplaatsnummer heb doorgegeven aan de Moestuin en ons vraagt om een nieuwe factuur brengen wij € 20 administratiekosten in rekening.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

 

Bij annulering van een reservering die schriftelijk bevestigd is, worden volgens onderstaande termijnen, de volgende percentages van de reserveringswaarden in rekening gebracht: > 6 maanden: Kosteloos, > 3 maanden: 10% van de reserveringswaarde, > 2 maanden: 15% van de reserveringswaarde, > 1 maand: 35% van de reserveringswaarde, > 14 dagen: 60% van de reserveringswaarde, > 7 dagen: 85% van de reserveringswaarde, 0-6 dagen: 100% van de reserveringswaarde. De aanbetaling van de locatiekosten is voor het risico van de gast. Wanneer betaald is dan wordt deze niet geretourneerd bij een annulering. Bij het bevestigen van uw reservering gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

ANNULERING OF VERPLAATSING DOOR OVERHEIDSMAATREGELEN ICM COVID-19

 

Indien de bijeenkomst door een lockdown of dusdanig verplichte, aangepaste richtlijnen van de RIVM en vanuit de overheid niet door kan gaan gaan, zal De Moestuin — met uitzondering van de aanbetaling — hier geen verdere kosten voor in rekening brengen. In overleg kunnen we uw bijeenkomst verplaatsen naar een nieuwe datum.