421 MD 111881043260

Eten en drinken

 

Als horeca-onderneming in hart en nieren zorgen we ervoor dat er goed gegeten en gedronken kan worden bij een bijeenkomst in de Oranjerie. De koks van de Moestuin hebben een serieuze passie voor biologisch en lokaal voedsel, en in het bijzonder voor groenten. Het hele jaar door koken we zoveel mogelijk met groenten van eigen tuin. We hebben een uitgebreid assortiment biologische dranken. Bier van de Leckere, diverse Europese wijnen, allerlei biologische frisdranken en sappen, en natuurlijk koffie en thee.

 

Hieronder onze Moestuin favorieten om aan je arrangement toe te voegen.

 

MOESTUIN LUNCH

Een Moestuin-lunch is meer dan een stapel broodjes, als tuinders in hart en nieren stoppen we overal groenten in. Dus er is soep bij de lunch, én salade, én een warm gerecht met groenten. Gewoon, omdat dat lekker is

 

MOESTUIN HIGH TEA

De ideale middag activiteit waarbij je tóch mag eten. In 2 gangen (hartig en zoet) worden je gasten verwend met allerlei hapjes uit eigen keuken en onbeperkt verse en gedroogde thee van ons high tea buffet. Denk bij de hartige hapjes bijvoorbeeld aan een klein glaasje soep van verse oogst, kleine sandwiches, bruschetta en quiche met groenten uit de tuin. Gevolgd door een zoete ronde hapjes met een Feestelijke mix van onze taarten en gebak zoals appeltaart, brownie, worteltaart pumpkin spice, boterkoek en scones met clotted cream en Moestuinjam

 

MOESTUIN TAARTASSORTIMENT

Met onze deelnemers bakken we een stevig assortiment aan taarten en gebak, waarbij we zoveel mogelijk fruit van het seizoen gebruiken. Appeltaart, pruimenclafoutis, cheesecake met frambozen, cupcakes voor de kinderen, worteltaart, boterkoek, kokosmakronen. Ook het assortiment glutenvrije, vegan en/of suikervrij gebak wat we maken wordt steeds groter.

 

SCHOTELGELD

Bij De Moestuin bakken we graag taarten! Daar zijn we goed in, daar kunnen we ons seizoensfruit en onze creativiteit goed in kwijt. We leren er ook veel van: samen appels schillen, deeg maken, groot werken (wel 6 taarten tegelijk) en het kan worden gedaan op je eigen tempo. Taartenbakken is vaak het begin van werken in de keuken. De met liefde gebakken taarten zijn daarom onmisbaar in ons cateringassortiment. We maken elk seizoen andere, van worteltaart tot rabarbercrumble, van appeltaart tot cheesecake met rood fruit.

 

Wat we niet maken zijn bruidstaarten dus mocht een klassieke bruidstaart je droomwens zijn, dan is het mogelijk om zelf je eigen bruidstaart mee te nemen. Hiervoor rekenen wij schotelgeld: jij levert de taart aan en een snijplan, wij leveren de schotels, vorkjes en we snijden hem voor je aan.

 

MOESTUIN MAALTIJDBORREL

Onze bourgondische optie voor een dynamische bijeenkomst. Op het grote buffet serveren wij een stevige peulvruchten salade en een aanvullende salade van onze chef. Ook zetten we hier een heerlijke soep van verse oogst en brood met dips neer. Daarnaast lopen we rond met een selectie heerlijke Moestuinhappen waaronder: Nootjes, zoutjes & olijven, een warm seitanbroodje, nachos grande met bonen en twee rondes oesterzwambitterballen.

 

MOESTUIN BUFFET

Lekkere salades van de verse oogst, aardappeltjes uit de oven, geroosterde seizoensgroenten en een gerecht met groente in de hoofdrol.  Naar wens aangevuld met een vis en/of vleesgerecht

Website Moestuin catering 111874816635

MOESTUIN BBQ BUFFET

Van het buffet: Brood & dips, frisse aardappelsalade, coleslaw american style met appel en rozijnen, salade van de tuin en burger- broodjes & garnituren

 

Van de BBQ: (Vegetarische) hamburgers, diverse groenten in olijfolie met groene kruiden, aubergine of paddenstoelen met geitenkaas, vis van het moment en gemarineerde kippendij. Uiteraard ook volledig vegetarisch mogelijk!

 

MOESTUIN MEERGANGEN DINER

Alles is mogelijk, We denken graag met jullie mee aan de hand van jullie voorkeuren en wensen! Zijn de mensen uit je gezelschap avontuurlijke eters, of juist wat traditionelere? Heb je een voorkeur voor zoveel mogelijk vega/vegan of lust je er ook wel graag wat vlees/vis bij? We horen het graag! Geef het door in je offerte aanvraag. 

 

MOESTUIN WALKING DINER

In overleg met de chef en altijd op basis van verse oogst stellen we een op maat gemaakt walking dinner voor bestaand uit 6 creatieve en verrassende gerechtjes inclusief zoete afsluitende gang. Ongedwongen en informeel geniet je gezelschap van een avond die in het teken staat van lekker eten! 

 

MOESTUIN BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT

In overleg met de chef en afgestemd op jullie diner.

 

 

Website Moestuin catering 111874816569