23Lekkerinbeeldlowres

Eten en drinken

 Als horeca-onderneming in hart en nieren zorgen we ervoor dat er goed gegeten en gedronken kan worden bij een bijeenkomst in de Oranjerie. De koks van de Moestuin hebben een serieuze passie voor biologisch en lokaal voedsel, en in het bijzonder voor groenten. Het hele jaar door koken we zoveel mogelijk met groenten van eigen tuin. We hebben een uitgebreid assortiment biologische dranken. Bier van Gulpener, diverse Europese wijnen, allerlei biologische frisdranken en sappen, en natuurlijk koffie en thee.

 

Hieronder onze Moestuin favorieten om aan je arrangement toe te voegen.

MOESTUIN LUNCH

Een Moestuin-lunch is meer dan een stapel broodjes, met 3 hectare biologisch groen als achtertuin stoppen we overal groenten in. Dus er is soep bij de lunch, én salade, én een warm gerecht met groenten. Gewoon, omdat dat lekker is.

Lunch zakelijk buiten

MOESTUIN TAARTASSORTIMENT

Bij De Moestuin bakken we graag taarten! Daar zijn we goed in, daar kunnen we ons seizoensfruit en onze creativiteit goed in kwijt. We leren er ook veel van: samen appels schillen, deeg maken, groot werken (wel 6 taarten tegelijk) en het kan worden gedaan op je eigen tempo. Taarten bakken is vaak het begin van werken in de keuken. De met liefde gebakken taarten zijn daarom onmisbaar in ons cateringassortiment. We maken elk seizoen andere, van worteltaart tot rabarbercrumble, van appeltaart tot cheesecake met rood fruit. Ook het assortiment glutenvrije en/of vegan gebak wat we maken wordt steeds groter.

UNZC

SCHOTELGELD

Wat we niet maken zijn bruidstaarten dus mocht een klassieke bruidstaart je droomwens zijn, dan is het mogelijk om zelf je eigen bruidstaart mee te nemen. Hiervoor rekenen wij schotelgeld: jij levert de taart aan en een snijplan, wij leveren de schotels, vorkjes en we snijden hem voor je aan.

taart

MOESTUINBORREL

Jouw borrel aankleden met heerlijke Moestuinhappen van verse oogst? In meerdere rondes worden je gasten verwend met allerlei vegetarische happen uit eigen keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klein glaasje soep van verse oogst, verschillende soorten pinxtos en een heerlijke nachos grande. En altijd een hapje van de chef gebaseerd op verse oogst! De hartige borrel is zo uitgebreid te maken als je zelf wil en/of te combineren met een taart ontvangst.

Pinxtos overzicht

MOESTUIN MAALTIJDVERVANGENDE BORREL

Onze bourgondische optie voor een dynamische bijeenkomst. Op het grote buffet serveren wij een stevige peulvruchten salade en een aanvullende salade van onze chef. Ook zetten we hier een heerlijke soep van verse oogst en brood met dips neer. Daarnaast lopen we rond met een selectie heerlijke Moestuinhappen waarondernachos grande met bonen, twee rondes oesterzwambitterballen en een hapje van de chef op basis van verse oogst!

Bruiloft Nathalie 26 Karin 2

MOESTUIN SOEPBORREL

Een feestelijke middagbijeenkomst en je gasten toch met een gevulde maag naar huis sturen? Dan is onze Maaltijdsoepborrel een goede keuze! Wij serveren twee stevige soepen van verse oogst met daarnaast op het buffet brood dips, soepgarnituren en een lekkere salade van de chef.

MOESTUIN PIZZA BORREL - VANAF JANUARI 2024

We have a houtsteenovern and are not afraid to use it. De lekkerste (vegetarische) pizza stukken knisperend en dampend geserveerd. En natuurlijk ontbreken hier ook onze favoriete hartige Moestuinhappen niet: Nachos, een soepje van verse oogst, een verrassingshap van de chef en natuurlijk oesterzwambitterballen. Met gevulde maag weer naar huis!

Pizza borrel

MOESTUIN BUFFET

Ons Moestuinbuffet is misschien wel wat we het leukst vinden om te doen! Elke maand wisselt ons buffet aan de hand van de groenten die van onze tuin komen! Lekkere salades van de verse oogst, aardappeltjes uit de oven, geroosterde seizoensgroenten en een gerecht met groente in de hoofdrol. Naar wens aangevuld met een vis en/of vleesgerecht.

IMG

MOESTUIN BBQ

Wat is er lekkerder dan de geur van de BBQ met daarop heerlijke seizoensgroenten en zelfgemaakte groenteburgers? Op het buffet serveren wij daarnaast brood & dips, frisse aardappelsalade, coleslaw american style met appel en rozijnen, salade van de tuin en burger- broodjes & garnituren

 

Van de BBQ: Vegetarische hamburgers, gegrilde spitskool en diverse andere groenten in olijfolie met groene kruiden, aubergine of paddenstoelen met geitenkaas, wij laten zien hoe heerlijk een vega BBQ kan zijn!

Moestuin BBQ

MOESTUIN MEERGANGEN DINER

Alles is mogelijk, We denken graag met jullie mee aan de hand van jullie voorkeuren en wensen! Zijn de mensen uit je gezelschap avontuurlijke eters, of juist wat traditionelere? Heb je een voorkeur voor zoveel mogelijk vega/vegan of lust je er ook wel graag wat vlees/vis bij? We horen het graag! Geef het door in je offerte aanvraag.

MOESTUIN MEZZE (SHARED DINING)

Denk lange tafels, heerlijke Midden-Oosterse gerechtjes verspreid over de tafels om lekker te delen. De groenten die we gebruiken variéren afhankelijk van het seizoen, maar het menu bevat in elk geval een Moestuinsoep met kikkererwten, pilav, tabouleh met halloumi, salade met geroosterde Moestuingroente en brood met dips

Moestuin mezze

MOESTUIN WALKING DINNER

In overleg met de chef en altijd op basis van verse oogst stellen we een op maat gemaakt walking dinner voor bestaand uit 6 creatieve en verrassende gerechtjes inclusief zoete afsluitende gang. Ongedwongen en informeel geniet je gezelschap van een avond die in het teken staat van lekker eten. Wij vinden 100% vega of vegan heel leuk om mee te verassen maar kunnen ook biologische vlees en/of vis toevoegen aan twee van de gerechtjes.

Bruiloft Nathalie 26 Karin

MOESTUIN BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT

In overleg met de chef en afgestemd op jullie diner.

421 MD