wildplukken arda 111882161720

Activiteiten bij De Moestuin

Je bijeenkomst bij De Moestuin wordt nog leuker door het toevoegen van een van onze Moestuin activiteiten! Hieronder lees je wat er mogelijk is onder welke voorwaarden.

 

GROEPSACTIVITEIT: WILDPLUKWANDELING [jaarrond]

Voor groepen tot 30 (meerdere groepen mogelijk)

 

Je gaat met jullie wildplukbegeleider op en om het terrein van De Moestuin op zoek naar eetbare bloemen, planten en kruiden. Hij/ zij vertelt je meer over de connectie tussen bodem – plant en mens, laat je dingen zien en proeven die je normaliter over het hoofd zou kunnen zien en haalt je uit je hoofd in je zintuigen door met aandacht in de natuur te zijn. De wandeling wordt aan de seizoenen aangepast.

1 a 1,5 uur
max 30 personen
200 euro per begeleide wandeling van een uur

Wildplukwandeling

Interesse in een plukwandeling zónder bijeenkomst in de Oranjerie? Één van onze plukbegeleiders Renier geeft ze jaarrond op verschillende plekken in het land. Hier zijn agenda.

GROEPSACTIVITEIT: TUINBADEN [jaarrond]

Voor groepen tot 25 (meerdere groepen mogelijk)

 

Bosbaden ken je misschien, afkomstig uit Japan ('Shinrin-Yoku'). Letterlijk betekent het: je onderdompelen in de atmosfeer van het bos. Dat kan natuurlijk ook in de tuin!

 

Je zult merken: Tijdens een tuinbad kom je uit je hoofd, gaan je zintuigen aan en kom je in het 'nu'. Laat je leiden door wat je aandacht trekt; of dat nu een geluid, geur of bijzonder blad van een plant is.

 

Leuk is, dat het ondertussen ook wetenschappelijk bewezen is dat zo’n bosbad (of tuinbad) positief uitwerkt op humeur, gezondheid en energie. Wat het thema van je bijeenkomst ook is: De kracht van de natuur werkt verdiepend en verfrissend! 

 

  • Maximaal 25 personen per groep
  • Prijs in overleg
Tuinbad

GROEPSACTIVITEIT: SILENT DISCO [jaarrond]

Voor groepen tot 150

 

In samenwerking met onze lokale partner Fluisterfeest

 

Wat is er leuker dan in jullie afgehuurde Oranjerie met uitzicht op onze discoverlichte groenten een Silent disco feest vieren? Een feest op maat is mogelijk (denk: DJ's en karaoke) maar in zijn meest basale vorm:

 

  • Max 150 personen
  • Particulier pakket: 300 euro (exclusief btw)
  • Zakelijk pakket: 500 euro (exclusief btw)
Bruiloft Silent Disco Moestuin Utrecht BestDayEver Fotografie

Fotograaf: Teun