DSCN 111870844665

Vrijwilligerswerk op de tuin!

Op De Moestuin zijn we heel blij dat we ook hulp krijgen van vrijwilligers! Mensen die zich naast hun werk of studie inzetten voor onze tuin.

 

Lijkt je dat ook wel wat? Leuk! We zijn vooral op zoek naar mensen die zich voor minimaal 3 maanden, minimaal 1 vaste dag per week willen inzetten. We werken op de tuin samen met deelnemers in arbeidsmatige werktrajecten, onder begeleiding van 3 tuinders, ook werken er ongeveer 25 vrijwilligers op de Moestuin.

 

Op de tuin kun je meehelpen met zaaien/ planten/ wieden/ schoffelen/ oogsten/ dieren verzorgen/ terreinonderhoud. Verder helpt iedereen mee met het schoonhouden van de kantine. We werken veel in groepjes samen met vrijwilligers en deelnemers. We vragen van vrijwilligers dat ze na uitleg/instructie van de tuinders behoorlijk zelfstandig kunnen werken en soms ook anderen wat kunnen uitleggen.

 

Vrijwilligers werken op vaste dagen, zo leer je de deelnemers en andere mensen van die dag kennen, en zij jou. Mogelijke werktijden voor vrijwilligers zijn:

  • Maandag - vrijdag van 8.15u-12.30u of van 12.30u-16.30u.
  • Zaterdag van 9.00u-14.00u

 

Ja ik meld me graag aan als vrijwilliger!

Ik wil graag bijdragen naast mijn betaalde werk/ studie of ik ben met pensioen.

 

LET OP:

  • Bij De Moestuin werken we met kwetsbare mensen, daarom vinden we het belangrijk om ook van vrijwilligers hun achtergrond te weten en vragen we na je aanmelding altijd om een actueel C.V.  
  •  Vrijwilligerswerk bij De Moestuin is niet voor mensen die extra mentale ondersteuning nodig hebben zoals hulp bij uren opbouwen na een burn-out of buiten werken om om te gaan met je psychische kwetsbaarheid. We helpen je graag! Daarvoor hebben we verschillende trajecten op maat. Hieronder vraag je meer informatie aan.
Meld me aan als vrijwilliger!
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Voorkeursdag(en)
Momentje...

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor trajectbegeleiding
Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Voor wie is de aanvraag
Ik heb interesse in:
Gegevens contactpersoon
Momentje...

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!