2Lekkerinbeeldlowres2

Ruimte & Voorzieningen

 

GASTEN

De Oranjerie biedt ruimte aan gezelschappen van 20 tot ongeveer 120 gasten. Doordeweeks hanteren wij een minimum aantal gasten van 20 personen en in het weekend een minimum van 50 volwassenen. Zolang er Corona-maatregelen van kracht zijn en/of in het laagseizoen, gaan wij losser met deze minima om.

 

VOOR FEESTEN

Met een combinatie van tafels, stoelen en statafels kan de ruimte zodanig ingericht worden dat het voor ieder gezelschap aangenaam vertoeven is. Voor de kinderen kunnen we tafels inrichten met spelletjes, een sjoelbak, papier en potloden. Ook hebben wij een heel aantal buitenspellen zoals levensgrote jenga, kubs en mikado.

 

AANKLEDING

De Oranjerie wordt altijd mooi aangekleed met bloemen en planten uit de tuin. Op aanvraag versieren we de Oranjerie ook voor je met stoffen vlaggenlinten. Zelf versieren kan ook, in overleg. De Oranjerie heeft vloerverwarming en een grote houtkachel voor de koude wintermaanden waardoor de ruimte lekker warm wordt. In de zomer kunnen de schuifdeuren en het dak worden opengezet, en kun je ook terecht op het terras van de Oranjerie.

 

ZAKELIJKE INRICHTING

Wij kunnen voorzien in bijna alle opstelling passend bij jullie bijeenkomst. Van U-opstelling tot theater, van gezellig informele cafe opstelling tot cabaret. Geef ons de inhoud van je programma door en we denken graag met je mee over de meest geschikte indeling. 

 

TECHNIEK

 In de Oranjerie is een geluidsinstallatie aanwezig waarop je je eigen laptop of telefoon kunt aansluiten, en meerdere draadloze microfoons. Aangezien we ons in het buitengebied bevinden, zijn er geluidssrestricties van kracht. Muziek mag niet harder staan dan achtergrondvolume. Voor beeld voorzien we een groot verrijdbaar LCD-scherm.

 

ACTIVITEITEN

Ook zijn er meerdere educatieve en/of teambuilding georienteerde workshops mogelijk zoals een escape-spel, wildpluk wandeling of yoga les. In de avond kunnen wij samen met onze lokale partner een silent disco toevoegen aan jullie programma! Op de activiteiten pagina lees je meer over de mogelijkheden.