wildplukken arda 111882170152

Activiteiten

Je bijeenkomst bij De Moestuin wordt nog leuker door het toevoegen van een van onze Moestuin activiteiten! Hieronder lees je wat er mogelijk is onder welke voorwaarden.

 

WILDPLUKWANDELING (te boeken van mei t/m oktober)

 

Je gaat met onze tuinder op en om het terrein van De Moestuin op zoek naar eetbare bloemen, planten en kruiden. Zij vertelt je meer over de connectie tussen bodem – plant en mens.

1 a 1,5 uur
max 30 personen
200 euro per uur (inclusief Btw)

 

WILDPLUKWORKSHOP (te boeken van mei t/m oktober)

 

Onze tuinder neemt je mee op een rijkere wildplukroute van De Moestuin naar de Volle Grond. Onderweg ga je op zoek naar eetbare bloemen, planten en kruiden. Zij vertelt je meer over de connectie tussen bodem – plant en mens. Ook krijg je als groep een leuke opdracht voor thuis mee om je verder te verdiepen in de relatie tussen mens en plant en kriijg je een lekkere biologische snack.

3 uur
Max 30 personen
650 euro voor de hele workshop (inclusief Btw)

 

 

WORKSHOP BODEMLEVEN

 

 "Onder de grond krioelt het van het leven, en dat is maar goed ook. Een gezonde bodem met een flinke diversiteit aan bodemleven zorgt voor gezondere gewassen en dus gezonder voedsel!"

 

• 10-100 personen
• 200 euro per uur (inclusief Btw)

 

WORKSHOP STEMBEVRIJDING

 

In deze workshop gaan we met veel passie, lekker luid zingen! Samen zingen ontspant, geeft energie en je creëert een band met elkaar. We gaan aan de slag met o.a. houding, ademstroom, ademdruk, klankkleur en zingen we natuurlijk een lied. Deze workshop is zeer geschikt voor teambuilding of als creatief teamuitje.

 

  • Tot 30 personen per groep (2 groepen mogelijk)
  • 200 euro per uur (exclusief Btw)

 

 

SILENT DISCO

 

Wat is er leuker dan in jullie afgehuurde Oranjerie met uitzicht op onze discoverlichte groenten een Silent disco feest vieren? Een feest op maat is mogelijk (denk: DJ's en karaoke) maar in zijn meest basale vorm:

 

  • Max 150 personen
  • Particulier pakket: 280 euro + 4 euro per koptelefoon bij meer dan 50 koptelefoons
  • Zakelijk pakket: 400 euro + 4 euro per koptelefoon bij meer dan 50 koptelefoons

 

Bruiloft Silent Disco Moestuin Utrecht BestDayEver Fotografie

Fotograaf: Teun