1Lekkerinbeeldlowres22

Kinderfeestje

Let op! Je kinderfeestje vieren bij De Moestuin kan jaarrond. Onze Pipowagen is niet verwarmd dus kleed de kids warm aan! Twijfel je? Bel ons dan even, dan denken we met je mee over de mogelijkheden.

 

________

 

Wil je je kinderfeestje houden bij De Moestuin? Wat leuk! Dat kan met maximaal 12 kindjes in onze vrolijke gele Pipowagen. Kom cakejes versieren, een bloempotje verven en zaadje planten, kaarsen maken van bijenwas, robotjes timmeren of een vuurtje maken en broodjes bakken! En vergeet de speurtocht over de tuin niet! De pipowagen grenst aan onze dieren- en speelweide, genoeg leuks te ontdekken dus!

 

Een kinderfeestje bij De Moestuin duurt 2 tot 2,5 uur en kost 120 euro. Wij zetten alle materialen voor de gekozen activiteit klaar in de pipowagen en geven jullie bij binnenkomt een grote picknickmand mee met:

 

·         Instructie voor de gekozen activiteit

·         Kannen appeldiksap met bekertjes

·         Cakejes met versiersels om zelf te versieren

·         Koffie of thee voor de begeleiders

·         Een speurtocht over de tuin

 

Begeleiding wordt door de ouders/verzorgers zelf verzorgd.

* * * * *

"We hebben een fantastische feestje gehad voor onze dochter die 8 werd. Alles was aanwezig; behulpzame medewerkers, sfeervolle ruimte, heerlijke speeltuin, toffe speurtocht, cakes om te versieren en als kers op de taart broodjes bakken buiten in het vuur. Kortom, een geweldige tijd gehad en voor herhaling vatbaar!"

* * * * *

JOUW KINDERFEESTJE BIJ DE MOESTUIN?

Reserveer hier

Meer weten over de activiteiten?

 

Bloempot schilderen (4+ jaar)

 

Ieder kind krijgt een bloempot om naar hartenlust te beschilderen. Bloemen, letters, een mini-Mondriaan, een gezichtje of poppetje. Vervolgens mogen de kinderen de bloempotten met aarde vullen en inzaaien met zaadjes zodat ze thuis tuinkers kunnen laten groeien (en later lekker over een salade of boterham met kaas kunnen sprenkelen). 

 

Kaarsen maken (6+ jaar)

 

Er liggen bijenwasvellen en lonten klaar en kinderen kunnen daarmee zelf hun kaars rollen (waspapier om een lont). Vervolgens kunnen ze met stukjes was de kaars versieren met stippen, bloemen, sterren, miniatuur diertjes of wat de verbeelding toe laat. Dit is een veilige, ‘koude’ manier om kaarsen te kunnen maken.

 

Broodjes bakken (7+ jaar)

 

Eerst kun je lekker gaan spelen, de speurtocht maken en je cakeje versieren. Er ligt hout klaar bij de vuurplaats naast de Pipowagen. Kinderen maken samen met de ouders of verzorgers het vuurtje aan. Het deeg komen we brengen. Daarna prik je het deeg op één van de houten stokken. Bak je deeg af tot het allerlekkerste (want: zelfgemaakte) broodje ooit! De Moestuin verzorgt het beleg; boter en huisgemaakte Moestuinjam! 

 

Robotjes timmeren (9+ jaar)

 

Lekker creatief bezig: schuren, spijkeren en versieren. Geschikt voor jongens en meisjes! Ieder kind krijgt een zakje met daarin de materialen om een robot in elkaar te timmeren, een handleiding en versiersels om de robot helemaal naar eigen wens te maken (stofjes, knopen, krijt en verf). Hier heb je wel meer tijd voor nodig dan de aangegeven 2-2,5uur.

 

Cakeje versieren 111885348240