DSCN 111870843699

Adres en bereikbaarheid

 

De Moestuin Maarschalkerweerd

Laan van Maarschalkerweerd 2

3585 LJ Utrecht

 

Bel 030 2144 869 of mail naar info@moestuinutrecht.nl

Wij zijn op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur

 

Routebeschrijving

Gebruik hiervoor de routeplanner.  (let goed op de borden! Google maps stuurt je naar de achterkant van De Moestuin, Waze navigatie stuurt je goed).

 

Parkeren

Bij de tuin is voldoende parkeergelegenheid. Ons parkeerterrein is gelegen naast het parkeerterrein van sportvereniging Kampong. Als je vanaf het stadion rijdt, passeer je aan je linkerhand de voetgangerspoort van De Moestuin. 200 meter verderop ga je linksaf, en rij je het parkeerterrein van Kampong op. Sla daar direct linksaf op het terrein. Recht voor je zie je de groene poort van De Moestuin. Aan de andere kant van de poort is ons eigen parkeerterrein met zo'n 25 plaatsen.

 

Grote groepen?

De Moestuin is heel makkelijk te bereiken via het Openbaar vervoer (zie kopje hier onder). Komen jouw gasten tóch grotendeels met de auto dan kan het zijn dat ons parkeer terrein vol is. Een goed alternatief is parkeren op de P+R Science park en daar met een directe tramverbinding binnen 10 minuten voor de deur van De Moestuin uitstappen (let op - in het weekend aangepaste dienstregeling).

 

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS de tram naar Utrecht Science Park en stap 6 minuten later uit bij halte Stadion Galgenwaard.  Steek de brug van de Kromme Rijn over. De eerste weg links is de ingang van de tuin. De reis plannen kan op de website van 9292.nl.

 

Hond mee?

Gezellig! De hond mag mee mits aangelijnd & wanneer je het uitlaten buiten ons terrein doet.

 

Gevonden voorwerpen?

Wij bewaren de gevonden voorwerpen 1 maand. Je kan bij ons langskomen binnen openingstijden en er naar vragen bij de bediening van het Lunchcafé. Kostbare gevonden voorwerpen bewaren wij op ons kantoor.

 

Rolstoeltoegankelijk?

De paden van ons terrein zijn bestraat of geasfalteerd. Wij hebben een invalidetoilet.