Actueel
terug Meer over
palmkool

Vegetarische pasta met palmkool (2 personen)



200 gram pasta
8 palmkool bladeren, gesneden
4 rijpe tomaten, gesneden in partjes
½ bakje champignons
2 teentjes knoflook
2 tl cayenne peper
olijfolie
zout en peper
100 g geraspte oude kaas
½ citroen


Bereiding

Kook de pasta volgens verpakking in zout water en voeg 2 minuten voordat de pasta klaar is de gesneden palmkoolbladeren toe. Spoel vervolgens af met koud water zodat het niet langer door gaart.

Bak de knoflook in de olijfolie tot lichtbruin, en voeg vervolgens de champignons en de gedroogde cayennepeper toe.

Voeg na 1 minuut de tomaten toe en na 1 minuut de pasta en palmkool toe en bak voor 1 minuut.

Serveer uit en strooi/sprenkel geraspte oude kaas en versgeperst citroensap over de maaltijd.

Smakelijk!


Terug naar overzicht
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging