Actueel
terug Meer over
koolrabi

Gevulde koolrabi

bijgerecht

Ingrediënten

Koolrabi

belegen kaas

Hazelnoten (15 gram)

Nootmuskaat

Kerrie

Creme Fraiche

 

Bereidingswijze

U schilt de koolrabi en kookt deze in z’n geheel gaar in een beetje water met wat zout (ca. 10 minuten). Giet af en koel met koud water. Hol de koolrabi uit en hak de stukjes fijn. Hieronder geven een paar mogelijke vullingen. De gevulde koolrabi’s zet u in een ovenschaal, u doet een klein laagje water (kookvocht) of bouillon op de bodem van de schaal en zet die in een voorverwarmde oven op 200 graden (25 minuten).

Vullingen:

  • Fijngehakte koolrabi met geraspte belegen kaas en een beetje nootmuskaat bovenop
  • Per knol : meng fijngehakte koolrabi met 15 gr. grofgehakte hazelnoten, 1 theelepel kerriepoeder , 1 eetlepel creme fraiche, en een mespunt zout.

Terug naar overzicht
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging