Aldotheater 111852369274

De Moestuin Poppentheater (4+)

8 maart 2023

 

Op woensdag 8 maart om 14:30 is onze kas de Oranjerie het toneel voor de Bi-Ba-bosbeesten voorstelling. Kinderen vanaf 4 jaar én de rest van de familie kunnen komen genieten van een voorstelling over natuur, beestjes en vriendschap in een poppentheater van ongeveer 40 minuten. Natuurlijk onder het genot van een gezond en lekker klein hapje en drankje. Een kaartje kost 10 euro pp.

 

Inloop vanaf 14:30

Voorstelling begint om 15:00

Einde: 15:45

 

Erbij zijn? Via de reserveringsknop hieronder kies je voor "poppenteater" en blader je in de agenda naar 8 maart.

Leuk! Ik reserveer mijn stoel hier

Wanneer je in het bos wandelt kun je als je goed kijkt een heleboel kleine beesten ontdekken: mieren bijvoorbeeld, of eekhoorns. Ze wonen in het bos en kruipen snel weg onder de grond of schieten soms vlak voor je neus zo hup een boom in. En als je tijdens het buitenspelen wel eens een steen hebt omgedraaid, dan heb je vast gezien dat daar een grote familie pissebedden woont. Petra Pissebed is er zo een, net als naaktslak Nelly die bij haar in de buurt woont.

 

Maar er schuilt gevaar in dat grote bos, want pas op: het is een hardloopbos! En als Petra, Nelly en hun vrienden niet uitkijken worden ze zomaar platgetrapt. Want al die hardlopers zijn snel, maar ze struikelen ook wel eens. Dat overkomt Angela en ze kan niet meer verder nadat ze is gevallen. Zouden de bosbeesten haar komen helpen? Je ziet het in Bi-ba-bosbeesten, een interactieve familievoorstelling over snel, sneller, snelst totdat je struikelt en de bosdieren Petra, Nelly en hun vrienden ontmoet. Want al die kleine beestjes willen zeker niet dat iemand zomaar op hun hoofd of hun huisje gaat staan.

 

Kleine disclaimer:

Eerste keer sinds tijden dat wij dit weer organiseren. Afhankelijk van het aantal aanmeldimng beslissen wij uiterlijk maandag 6 maart of de voorstelling doorgaat.

 

Media