Oranjerie donker 111854948321

VALENTIJN OP DE MOESTUIN

25-01-2023

Liefde op De Moestuin!

 


MOESTUIN VALENTIJNSDINER

Op dinsdag 14 februari kun je je aanmelden voor het enige echte eerste Moestuin aanschuif Valentijnsdiner! Voor een lieve 35 euro per persoon krijg je een 3-gangendiner en verwelkomen we je met een feestelijk drankje. Je bent welkom vanaf 17.30 uur om aan te schuiven. Neem de mensen mee die je liefhebt of schuif alleen aan om te genieten van de liefde van de natuur op je bord.

VALENTIJNSKOEKJES!

We hebben genoeg liefde voor iedereen en daarom nog meer leuke februari valentijnsaanbiedingen. We zijn best wel goed in koekjes bakken, die móet je geproefd hebben. We maken het je makkelijk: vanaf begin februari zijn er koekjes pakketjes te koop in onze winkel. We verpakken ze voor je in brievenbusdoosjes met een geweldig Moestuinkaartje erbij, zo hoef je er alleen een boodschap op te schrijven en kun je het direct op de post doen. Lief zijn is helemaal niet moeilijk!


EEN WEEK LANG VALENTIJNSBORDJE IN ONS LUNCHCAFÉ

We zijn nog niet klaar met liefde strooien: in de week van valentijn (maandag 13 februari tot en met zondag 19 februari) is ons moestuinbordje extra lekker om te delen! Vanaf 2 personen kun je genieten van een speciaal Moestuinbordje voor maar 10 euro!