Actueel
terug

Courgette-aardappel schotel

Ingrediƫnten

500 gr. aardappels

500 gr. kleine courgettes

3 eieren

2,5 dl melk

peper, zout

kerriepoeder

50 gr. belegen geraspte kaas

 

Bereidingswijze

  • De aardappels schillen, wassen en in schijfjes snijden
  • In een pan met kokend water en zout de schijfjes 5 minuten koken
  • De aardappels in een vergiet doen en afspoelen met koud water
  • De uiteinden van de courgettes snijden, ze wassen en in dunne plakjes snijden
  • In een kom de 3 eieren met 2,5 dl melk, wat peper en zout en een halve theelepel kerriepoeder loskloppen
  • De oven voorverwarmen op 175 graden. In een ingevette ovenschaal de schijfjes aardappel en courgette om en om rangschikken. Daarover het eiermengsel gieten. Daarover strooit u 50 gr. belegen geraspte kaas
  • De schaal gaat ong. 40 minuten in het midden van de oven.

Terug naar winkel
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging