Roos tomaat snack2

het Grote Utrecht Stadsdiner

17 oktober 2023

Het Grote Utrecht Stadsdiner komt er weer aan en dat valt net als vorig jaar op 17 oktober – wereld armoede dag. Dat is dit jaar een dinsdag.

Wij zijn bij De Moestuin al bezig met de voorbereidingen gezien we die dinsdag avond zowel een eetlocatie zullen zijn alswel de maaltijdpakketten gaan uitdelen aan duizenden Utrechters die thuis mee koken. Zo zitten we die avond met duizenden Utrechters aan tafel en gaan met elkaar in gesprek over armoede en wat er nodig is om duurzaam, gezond én betaalbaar eten voor iedereen te realiseren.

 

GUS KOOKVLOG 3

Vorig jaar was een geweldig verbindende avond en dit jaar belooft net zo mooi te worden. De maaltijd is dit jaar een stoofpot van Cybille Latour en wordt door De Moestuin aangevuld met een culturele diversiteit aan kruiden en 'ondergronden' (zoals boord, rijst, couscous).

 

Wil je je al vast opgeven of op de hoogte gehouden worden? We hebben zowel plekken voor betalende gasten (met jouw bijdrage van 28,50 per volwassene maak je het mogelijk voor een ander gratis aan te schuiven) en plekken voor mensen die gratis aan kunnen schuiven. Ben of ken je mensen voor wie uit eten gaan geen vanzelfsprekendheid is en die je graag mee zou nemen, geef het ons ook door!

 

Via bovenstaande button geef je je vast op - vermeld in je mail even van hoe veel betaalde en onbetaalde plekjes je gebruik wil maken en of er kids mee komen.

GUS KOOKVLOG
GUS KOOKVLOG 2