De Moestuin Proeftuin

Ontdek De Moestuin Proeftuin

DE MOESTUIN

We hebben bij de Moestuin wel 70 deelnemers met een achtergrond in de psychiatrie/verslavingszorg werken in ArbeidsmatigeTrajecten op de tuin en in de horeca. Dat mag gelukkig doorgaan! Want in deze onzekere tijd is het voor onze mensen nóg belangrijker om wèl die regelmaat van zinvol werk in hun week te blijven ervaren.

 

EXTRA WINKELPRODUCTEN

We experimenteren met "De Moestuin Proeftuin gerechten" een kleine oplage van nieuwe producten in ons winkelassortiment zoals: verschillende soorten soep, chutney en jam, nieuwe taarten en koeken maar ook lekkere stoofschotels en stamppotjes.

 

HELP MEE! NEEM DE MOESTUIN MEE NAAR HUIS ♥

Hoe kun jij ons hierbij helpen? Door onze producten te (ver)kopen! Zo kunnen wij onze deelnemers lekker aan het werk houden, en dat is ons belangrijkste doel: altijd, maar helemaal in deze onzekere tijd. Ook hebben we koffie, thee, soep en tosti's om mee te nemen!

PROEFTUIN - MEENEEMMAALTIJD

VANAF WOENSDAGMIDDAG 16:00 TOT EN MET ZATERDAG IN DE WINKEL

 

 

Deze week:

 

In verband met de horeca die weer open mag, zijn we gestopt met de meeneemmaaltijden. We hopen dat jullie er van genoten hebben.

 

 

 

 

 

Op zoek naar een leuk kado? In onze winkel vind je een mooi aanbod van heerlijke biologische producten om iemand mee te verassen. We pakken het ook graag als een leuk pakket voor je in. Vraag in de winkel voor mogelijkheden.
Bekijk hier de brochure

Nu bij de MoestuinBlijf op de hoogte
Stuur door naar vriend
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging