Tuin met zorg
terug

Leerwerkbedrijf De Oranjerie

Maak een nieuwe start in ons leerwerkbedrijf De Oranjerie. Heb je zin om bij ons aan het werk te gaan in de horeca? Wil je aan de slag in de keuken of bediening? Wil je graag de mogelijkheden bekijken of het voor jouw haalbaar is om door te groeien naar een (on)betaalde baan in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De Oranjerie, een grote glazen kas met mooie bar en keuken. De Oranjerie wordt verhuurd aan zakelijke en particuliere gezelschappen. In deze sfeervolle ruimte is plek voor 20-100 gasten. De ruimte is geschikt om te kunnen feesten of vergaderen.


Het doel van het leerwerkbedrijf

Ons doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op te laten doen, om daarna door te kunnen stromen naar een (on)betaalde baan. De duur van het traject is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Je gaat actief aan de slag met het vergroten van jouw vaardigheden onder begeleiding van een erkend leermeester en onze zorgspecialist.

 

Trajecten in de Oranjerie:

- Traject met certificaten

- MBO opleiding in samenwerking met de ROC's:

  • XL Entree
  • Niveau 1 of 2

 


Wat leer ik tijdens mijn opleiding?

In de keuken en bediening leer je vaktechnische vaardigheden zoals snijtechnieken, werken volgens recepturen, zelf seizoensgerechten bedenken. Je leert steeds meer zelfstandig werken en grotere bestellingen verwerken in de keuken. Je krijgt ondersteuning in loopbaanoriëntatie om te ontdekken wat jouw drijfveren zijn en om je netwerk te vergroten. Je vergroot hiermee je kansen op een (on)betaalde baan in het werkveld. Deze opleiding kan maximaal 2 jaar duren, en wordt op maat aan jouw behoeftes en doelen aangepast.

 

Hoe doe ik mee aan een leerwerktraject?

In de Oranjerie kom je binnen op de volgende manieren:

  • MBO opleiding: Entree niveau 1 en 2
  • Stage 3e of 4e jaar van VMBO BOL
  • Praktijkonderwijs stage 5e en 6e jaar
  • Z/MLK via Stip Voortgezet Sociaal Onderwijs Utrecht

 

Lijkt het je leuk?

Je hebt geen horecaervaring of specifieke vaardigheden nodig om te mogen starten. We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden van een opleiding te bespreken.

Meer informatie?

Stuur mail naar
of bel naar De Moestuin op (030) 2 144 869.


Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging