Voor kinderen
terug

Bezoek met je school of BSO

In en rondom onze vrolijke Pipowagen, organiseren wij regelmatig activiteiten en kinderfeestjes. We bieden ook activiteiten aan voor schoolklassen of groepen van de BSO.

 

Je gaat in een groepje de tuin van dichtbij ontdekken, en op onderzoek uit. Onze kinderfeestjes zijn prima activiteiten voor kinderen tussen de 4-8 jaar. Wij verzorgen de materialen, en verwachten dat de begeleiding zelf de activiteit begeleidt.

 

Deze activiteit duurt 1-1,5 uur.

Kosten: 8,- per kind inclusief:

- de activiteit van 1,5 uur met speurtocht

- cakeje en diksap

- vrij spelen in onze speeltuin en onze kinderboerderij.

 

Parkeren is gratis.


Zelf meegebrachte consumpties

Uit vorige ervaringen met scholen en BSO’s, hebben wij geleerd dat kinderen vaak een vast eetmoment hebben (een 10-uurtje of hun lunch bijvoorbeeld). Wij willen hierbij graag benoemen dat wij naast een tuinderij met speeltuin, ook een horecabedrijf zijn. We kunnen dus helaas niet toestaan dat gasten hun eigen eten en drinken mee nemen naar de Moestuin. Dankzij ons horecabedrijf, kunnen we veel van faciltieiten kosteloos blijven aanbieden, maar dat kan enkel zo blijven wanneer er bij ons iets wordt besteld. We bieden jullie groep graag diksap, fruit of kinderboterhammen aan, maar staan het dus helaas niet toe dat een groep zelf meegebracht eten en drinken op ons terrein nuttigt. Bedankt voor jullie begrip en meedenken hierin.

Meer informatie?

Stuur mail naar
of bel naar De Moestuin op (030) 2 144 869.


workshopvogelverschrikker2vogelverschrikkerpieter
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging