Moestuinwinkel
terug

Ons assortiment

Onze Moestuinwinkel is gevuld met biologische producten van ons land en uit eigen keuken. Zo hebben wij het hele jaar verse groenten, fruit en kruiden en staan de kasten vol met zakjes gedroogde kruiden uit eigen tuin, zelfgemaakte chutney, jam en honing. Lees meer

Meer dan alleen groente

We vullen het assortiment aan met producten van biologische leveranciers zoals sappen van Kavel 55, melen en suiker van de Nieuwe Band en soepen van de Kleinste Soepfabriek. Op zaterdagen verkopen we vers biologisch brood van Van Menno uit IJsselstein, en doordeweeks ligt het voor je klaar in de vriezer. Daarnaast verkopen we ook o.a. stoffen groente- en broodzakken, mooie boeken (zoals het Bier&Appelsap boek!) en Werfzeep.

 

Voordelig en dichtbij

De groenten zijn vers van eigen land, dus voordeliger. De Moestuin ligt op een unieke plek in een bocht van de Kromme Rijn, vlakbij Amelisweerd. Voor iedereen die aan de oostkant van Utrecht woont is het maar een paar minuten fietsen.

 

Direct even ontspanning

In het lunchcafé kan je na de boodschappen een lekkere kop koffie drinken of je kan een  wandeling maken over de tuin, langs de druivenkas, bijenstal en kruidentuin.

Blijf op de hoogte
Stuur door naar vriend
Naar recepten
rode bieten
1
,35
per kilo
Bekijk aanbieding
Rode bieten
broccoli
3
,95
per kilo
Bekijk aanbieding
broccoli
prei
2
,95
per kilo
Bekijk aanbieding
Prei
Openingstijden Moestuin Winkel
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 - 17.00 uur
Ligging Contact

De Moestuin levert ook biologische producten aan:

victorstukker

Petit restaurant Hèron
Wekelijks komt Victor Stukker van Hèron zelf zijn verse groenten ophalen. De Moestuin is onderdeel van zijn wekelijkse rondje langs allerlei mooie lokale producenten, waar hij bijzondere groente, kazen, gevogelte, vlees en vis ophaalt. Victor heeft jarenlang als vrijwilliger bij De Moestuin gewerkt, en kent ons bedrijf en onze filosofie als geen ander. Hij gaat respectvol met de ingrediënten om, en maakt er de meest verrassende gerechten mee. Wij zijn trots op deze samenwerking.

 

Naast leveringen aan Petit restaurant Heron leveren wij ook aan prachtige restaurants zoals Restaurant Concours, Karel V en Gare du Sud.

 

(Foto credits: Gert de Vries)


Contact

Een greep uit ons assortiment

Toon meer
product plaatje Fruit
product plaatje Soepen
product plaatje sappen
product plaatje Groenten
product plaatje Aardappels
product plaatje Jams
product plaatje Chutney's
product plaatje Bloemenhoning
product plaatje Kaas
product plaatje Sauzen
product plaatje Kruidenierswaren
product plaatje Verveine thee
product plaatje Drankjes
product plaatje Brood

Zelfoogsten bij de Moestuin

Het seizoen van het zelfoogsten loopt van april tot en met december. Op vaste momenten in de week mag je zelf komen oogsten, onder begeleiding van onze tuinders Jorike en Benthe. Je wordt een seizoenlang aandeelhouder van onze tuin, wat betekent dat je tijdens het oogstseizoen 4 a 5 soorten groenten per week mag oogsten. Voor meer info, kijk op: www.moestuinutrecht.nl/zelfoogsten.

Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging