Tuin met zorg
terug

Adres

De Moestuin Maarschalkerweerd
Laan van Maarschalkerweerd 2
3585 LJ Utrecht

Ons algemene e-mailadres:
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur

Telefoon 030 2144 869

Routebeschrijving

De Moestuin ligt op een steenworp afstand van stadion Galgenwaard. Bij het stadion volg je de pijlen richting Bunnik. Als je op de Laan van Maarschalkerweerd bent, steek je de weg over bij de voetgangersoversteekplaats (over het tramspoor), en eenmaal weer op de stoep ga je rechts. Daar vind je de ingang van de tuin voor voetgangers en fietsers na 50 meter en voor auto's na 200 meter aan je linkerhand. Bekijk onze locatie op Google Maps

 

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS de tram naar Utrecht Science Park en stap 6 minuten later uit bij halte Stadion Galgenwaard.  Steek de brug van de Kromme Rijn over. De eerste weg links is de ingang van de tuin. De reis plannen kan op de website van 9292.nl.

 

Kom je met fiets of auto?

Zie daarvoor de routeplanner. Bij de tuin is voldoende parkeergelegenheid. Ons parkeerterrein is gelegen naast het parkeerterrein van sportvereniging Kampong. Als je vanaf het stadion rijdt, passeer je aan je linkerhand de voetgangerspoort van De Moestuin. 200 meter verderop ga je linksaf, en rij je het parkeerterrein van Kampong op. Sla daar direct linksaf op het terrein. Recht voor je zie je de groene poort van De Moestuin. Aan de andere kant van de poort is ons eigen parkeerterrein met zo'n 25 plaatsen.

 

Hond mee?

Gezellig! De hond mag mee mits aangelijnd & wanneer je het uitlaten buiten ons terrein doet.

 

Gevonden voorwerpen?

Wij bewaren de gevonden voorwerpen 1 maand. Je kan bij ons langskomen binnen openingstijden en er naar vragen bij de bediening van het Lunchcafé. Kostbare gevonden voorwerpen bewaren wij op ons kantoor.

 

Rolstoeltoegankelijk

De paden van ons terrein zijn bestraat of geasfalteerd. Wij hebben een invalidetoilet.

Openingstijden Moestuin Lunchcafe
Maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag
10.00 - 17.00 uur

Openingstijden Moestuin Winkel
Maandag t/m zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Blijf op de hoogte
Stuur door naar vriend
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging