Tuin met zorg
terug

Adres

De Moestuin Maarschalkerweerd
Laan van Maarschalkerweerd 2
3585 LJ Utrecht

Ons algemene e-mailadres:
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur

Telefoon 030 2144 869

Routebeschrijving

Bekijk onze locatie op Google Maps

 

De Moestuin ligt op een steenworp afstand van stadion Galgenwaard. Bij het stadion volg je de pijlen richting Bunnik. Als je op de Laan van Maarschalkerweerd bent, steek je de weg over bij de voetgangersoversteekplaats (over het tramspoor), en eenmaal weer op de stoep ga je rechts. Daar vind je de ingang van de tuin voor voetgangers en fietsers na 50 meter en voor auto's na 200 meter aan je linkerhand.

 

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS bus 12 en stap uit bij halte Stadion.  Steek de brug van de Kromme Rijn over. De eerste weg links is de ingang van de tuin. De reis plannen kan op de website van 9292.nl of download de app.

 

Kom je met fiets of auto?

Zie daarvoor de routeplanner. Bij de tuin is voldoende parkeergelegenheid. Ons parkeerterrein is gelegen naast het parkeerterrein van sportvereniging Kampong. Als u vanaf het stadion rijdt, passeert u aan uw linkerhand de voetgangerspoort van De Moestuin. 200 meter verderop gaat u linksaf, en rijdt u het parkeerterrein van Kampong op en slaat daar direct links af op het terrein. Recht voor u ziet u een metalen poort van De Moestuin. Aan de andere kant van de poort is ons eigen parkeerterrein met zo'n 30 plaatsen.

 

Hond mee?

Gezellig! De hond mag mee mits aangelijnd & wanneer u het uitlaten buiten ons terrein doet.

 

Gevonden voorwerpen?

Wij bewaren de gevonden voorwerpen 1 maand. U kunt bij ons langskomen binnen openingstijden en er naar vragen bij de bediening van het Lunchcafé. Kostbare gevonden voorwerpen bewaren wij op ons kantoor. U dient zich te kunnen legitimeren om deze in ontvangst te nemen.

 

Rolstoeltoegankelijk

De paden van ons terrein zijn bestraat of geasfalteerd. Wij hebben een invalidetoilet.

Openingstijden Moestuin Lunchcafe
Maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag
10.00 - 17.00 uur

Openingstijden Moestuin Winkel
Maandag t/m zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Blijf op de hoogte
Stuur door naar vriend
Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging