Lunchcafé
terug

Gezellig binnen of buiten op het terras

In het lunchcafé schenken we heerlijke koffie, vruchtensappen en kruidenthee. Wil je jezelf verwennen dan kan je er een huisgebakken taart, brownie of cake bij bestellen. Voor de stevige trek hebben we vers gemaakte soep, omelet en dik belegde boterhammen. Het biologische aanbod wisselt met de seizoenen mee, en wordt met plezier bereid door onze mensen in de keuken. We hebben ook meerdere veganistische en suikervrije keuzes. Lees meer

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Zowel met de fiets, het OV als met de auto is het lunchcafé goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons terrein.

 

Ontspannen

Terwijl je je krantje leest en geniet van een kop thee, kunnen je kinderen hun energie kwijt in de zandbak of onze leuke speelhoek. Tussendoor kan je nog je boodschappen doen in de Moestuinwinkel.

 
Blijf op de hoogte
Stuur door naar vriend
pannekoeken
Proef onze lekkere pannenkoeken
18556977 1748580721824568 4876256198216770721 n
Stevige boterhammen
Taartplateau
Onze chutney maakt je broodje nog lekkerder
Openingstijden Moestuin Lunchcafe
Maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag
10.00 - 17.00 uur
Ligging Contact

Groot gezelschap & ons menu

Natuurlijk kan je ook met een groep langskomen voor een vergadering, lunch of high tea. Om zeker te zijn van een plek is reserveren vanaf 6 volwassen (iedereen die 12 jaar of ouder is) wel noodzakelijk voor zaterdagen en zondagen. Voor kleinere groepen nemen wij geen reserveringen meer aan in het weekend. Wanneer je als groep bij elkaar aan tafel wilt zitten, kunnen we maximaal 20 man aan een tafel kwijt. Is je groep groter dan dat, dan zou je kunnen overwegen om de Oranjerie af te huren.

 

We hebben een mooi arrangement voor groepen groter dan 6 personen bedacht:

- Mix van onze boterhammen (in halfjes gesneden), voor ieder wat wils: € 6,75 p.p.

- Mix van onze boterhammen (in halfjes) + kom soep: € 10,00 p.p.

- Mix van onze zoetigheid (taart, cakejes, brownie, boterkoek, kokosmakroon): € 3,00 p.p. voor de volwasenen en € 2,50 p.p. voor kinderen

 

Mocht je het leuk vinden om alvast onze lunchkaart te bekijken, klik dan hier.

 

We serveren op reservering ook een High Tea v.a. 6 personen met soep, wrap, broodjes, scones en andere zoetigheid. De kosten hiervoor zijn € 19,50 per persoon. Je start met een sapje en een pot thee die onbeperkt wordt aangevuld.

Sfeerimpressie

Lunchcafe2terras11kast winkelterras111

Je kunt nog veel meer doen bij de Moestuin

Home
Zoek
Nieuws Contact Ligging